Haltis barnskor jämförelseHaltis Barnskor jämförelse

Så väljer du rätt barnskor

Haltis skokollektion för barn denna höst består av både nyheter och uppdaterade favoriter. De viktigaste faktorerna i Haltis barnskor är alltid lätthet och säkerhet. Skorna är designade för att enkelt kunna dras på, så att de små äventyrarna snabbt är redo när nästa äventyr kallar.

Välj den stil som passar dig bäst: skor med elastiska snören, kardborreband eller dragkedja. Alla är lätta att ta på sig och bekväma att använda.

Kolla in vårt nya tillskott denna höst, Course Mid DrymaxX Skorna. Den är lika lätt och flexibel som en vanlig sneaker, men ändå vattentät. Skon lämpar sig för användning långt in på hösten och känns inte alltför klumpig och stel när man byter om från de lätta sommarskorna. Våra klassiker och bästsäljande barnskor är Vesper och Reiss. Vesper har elastiska skosnören och Reiss-kängan har kardborreband. Tack vare sitt varma foder är Reiss varmast bland våra modeller och passar särskilt yngre barn som inte springer eller rör sig så mycket ännu.

Haltis produktchef för skor tipsar

"Kyla är sällan ett problem, särskilt för äldre barn, eftersom de är ganska aktiva. För vått väder rekommenderar jag definitivt DrymaxX®-skor. Men jag påminner dig om att med Drymaxx®-skor, eller någon annan vattentät membransko, rekommenderas det inte att bära yllesockor. Yllesockor suger åt sig fukt mer effektivt än vad membranet kan avdunsta, så fukten stannar kvar i strumpan och får tårna att kännas kalla”, säger Haltis produktchef för skor Hanna Tuomanen.

Halti Barnskor

En vänlig påminnelse till föräldrar: barns fötter växer i olika takt, och storlekarna varierar mellan olika skomärken. Nyckeln till ett lyckat köp är att mäta foten ordentligt: låt barnet stå på ett papper med full vikt och raka tår. Rita av foten, ta dess längdmått (rät linje från hälens mitt till mitt-tån) och lägg till minst 10 mm, eller till och med 15 mm för vinterskor. Det bör finnas rejält med plats för tårna att röra sig.

Som hjälpmedel har vi samlat de mest relevanta uppgifterna om Haltis barnskor i nedanstående tabell. Välj den mest lämpliga skon för din lilla äventyrare!

Haltis Barnskor Visa alla

Halti Vesper Lasten Talvikenkä
Vesper Junior DrymaxX Vinterskor
Vesper Junior DrymaxX Vinterskor
899.00 kr
Reiss Junior DrymaxX Vinterskor
Reiss Junior DrymaxX Vinterskor
899.00 kr
Polaris 2 Junior Mid Vattentäta Outdoor Skor
Polaris 2 Junior Mid Vattentäta Outdoor Skor
799.00 kr
Halti Cody 2 Lasten Kengät
Cody Mid 2 Junior DrymaxX Outdoor Skor
Cody Mid 2 Junior DrymaxX Outdoor Skor
799.00 kr