Leveranser

Leveransinformation

Beställningar från Haltiworld.se levereras av transportföretaget Postnord eller UPS. Beställningar med Postnord levereras till en paketbox eller ett serviceställe. UPS levereras i första hand som hemleverans, men du kan även välja ett få paketet levererat till en pick-up point. Du får ett spårningsnummer av leveransföretaget  så fort din beställning är behandlad på vårt lager. 

Leveranstid

Beställningar från Haltiworld.se behandlas på vårt lager inom 1-3 vardagar från det att vi mottagit din beställning. Beroende på vilken leveransmetod du valt är leveranstiden 2-6 vardagar. Leveranstiden kan påverkas av leveransföretaget, helger och eventuella pågående kampanjer. 

Leveranskostnader

Leveranskostnaden fastställs beroende på vald leveransmetod.

  • Postnord MyPack Collect 89,00 kr (Paketbox eller serviceställe 2-3 vardagar)
  • UPS Standard 129,00 kr (Hemleverans eller en pick-up point, 3-6 vardagar)
  • UPS Express 239,00 kr (Hemleverans, 2-3 vardagar)

Spåra beställningen

När din beställning är behandlad på vårt lager skickar leveransföretaget ett spårningsnummer för din leverans. Var noga med att fylla i din e-post och telefonnummer korrekt i beställningen, för att få ditt spårningsnummer. 

Returer

Returer är gratis. Returer måste göras inom 14 dagar från set att du mottagit beställningen, förutsatt att produkten är i samma skick som den levererades. Läs mera om returer här.