Halti Second Hand

SECOND HAND

I SAMARBETE MED NINYES

Ge dina Halti kläder en andra chans

Vår generation har alltid tagit vår rena natur som en självklarhet. Vi på Halti har siktet inställt långt in i framtiden och vi gör allt vi kan så att kommande generationer kan njuta av den såsom vi har kunnat. Men inte bara naturen utan även våra produkter.

Halti Second Hand

Second Hand är en satsning där du kan skicka tillbaka dina använda plagg från Halti och i gengäld få ett gåvokort som du kan använda för att köpa nya, eller Second Hand Halti kläder.

Vår återvinningspartner är Ninyes, Europas första och enda marknadsplats för begagnade, ansvarsfullt producerade kläder.

Vad kan jag återvinna?

JA: Alla Halti kläder och ryggsäckar samt accessoarer (handskar och mössor). Produkterna ska vara hela, rena, snygga och återförsäljningsbara.

NEJ: Smutsiga, fläckiga, håriga, trasiga, urblekta eller slutslitna Halti-produkter, skor, underkläder eller strumpor.

Halti Second Hand Ninyes

Hur fungerar det?

1. Samla ihop dina Halti plagg och fyll i Halti Second Hand formuläret på Ninyes sidor.

2. Packa och bifoga en lapp med ditt namn, postadress, e-post och mobilnummer med försändelsen. Skicka plaggen till oss.

Returer från Sverige:

Med UPS: Du kommer att få instruktioner och din personliga förbetalda kod för en UPS-retur per e-post. Lämna ditt paket på närmaste UPS-serviceställe. (Lista över dina närmaste UPS-servicepunkter anges i e-postmeddelandet du får från UPS.)
Med Bring: Vi skickar en Bring förbetald följesedel till dig per e-post. Lämna ditt paket på ett Bring serviceställe. Meddela Ninyes om du inte kan skriva ut etiketten så skickar de en med vanlig post till dig.

Returer från Finland:
Du kan använda vår förbetalda Matkahuolto-fraktkod 9545051 / Ninyes Oy eller Posti-fraktkod 671577 / Ninyes Oy. Leveransadress: Halti Reloved / Ninyes, Båtbyggarvägen 18 B, 00210 Helsingfors.

3. När vi tagit emot och behandlat dina kläder, skickar vi dig ett estimerat värde på kläderna per e-post. När du har accepterat värdet får du ett gåvokort till din e-post. För varje accepterat plagg, återbetalar vi dig 50% (för kläder med ett värde under 700 SEK / 70€) eller 70% (för kläder med ett värde över 700 SEK / 70€) av dess uppskattade försäljningspris i form av ett gåvokort till Haltis nätbutik.

Du får gåvokortet cirka två veckor efter du har skickat in dina kläder till oss. Gåvokortet är giltigt i sex månader från utfärdandedatum.

Halti x Ninyes Second Hand

Du kan nu handla begagnade Halti plagg via Ninyes nätbutik! Genom att klicka på produkten förflyttas du automatiskt till Ninyes nätbutik.

Mer information, instruktioner och användarvillkor hittar du här: ninyes.com/pages/re-wear/SE

Tack att du återvinner!