Halti Second Hand

SECOND HAND

Nu kan du sälja oss dina välskötta och onödiga Halti-produkter och få en presentkort som ersättning i vår webbutik.

Återanvänd och omvandla dina begagnade Halti-produkter till presentkort

Vi vill göra återvinning så enkelt som möjligt för dig! Skicka dina begagnade Halti-produkter tillbaka till oss, vi köper dem i utbyte mot ett presentkort och hittar dem ett nytt hem!

Vi betalar dig antingen 70% eller 50% av det uppskattade återförsäljningsvärdet för varje godkänd försäljning. Du får presentkortet nästan omedelbart, och du behöver inte vänta på att dina kläder ska säljas. Enkelt, snabbt och ansvarsfullt!

Vår återvinningspartner är den finska Ninyes, som är den första och enda marknaden för begagnade,
ansvarsfullt tillverkade kläder i Nordeuropa. Från Ninyes webbutik hittar du de bästa begagnade Haltiprodukterna.

Enkelt och snabbt

  1. Fyll i och skicka in återvinningsformuläret.
  2. Förpacka de kläder du vill sälja, lägg en lapp med ditt namn, telefonnummer och e-postadress i paketet. Se detaljerade postinstruktioner nedan.
  3. När vi har mottagit och behandlat dina kläder får du värdet av kläderna som ersättning via e-post. När du har accepterat värdet får du presentkortet via e-post.
  4. Vi betalar dig antingen 70% (för rodukter värda över 70 €) eller 50% (för produkter värda under 70 €) av det uppskattade återförsäljningsvärdet som ersättning. Ersättningen betalas i form av ett presentkort. Presentkortet är giltigt i tre månader från utfärdandedatumet.

Mer information, detaljerade instruktioner och villkor finns på vår återvinningspartners Ninyes webbplats.

Halti Second Hand Ninyes

Vad kan jag återvinna?

JA TACK!
Alla Halti-kläder och ryggsäckar samt tillbehör (handskar och mössor). Produkterna måste vara i gott skick, hela och rena, snygga och redo för försäljning.

VI TAR INTE EMOT:
Skor, strumpor och underkläder. Smutsiga, fläckiga eller trasiga kläder och tillbehör, gråa, blekta eller färgade, kopierade produkter eller produkter som är helt använda. Produkterna får inte ha djurhår eller starka dofter. Provexemplar eller sekunda kvalitet där Haltis varumärke har klippts i två.

Varför återvinna?

För att använda Halti-produkterna så länge som möjligt och för att göra återvinning så enkelt, säkert och meningsfullt som möjligt för dig. Ju längre användningstid vi får ut av kläderna, desto mindre påverkan har de totalt sett på miljön. Genom återvinning kan vi minska den koldioxidavtryck som Halti-produkter skapar.

All Haltis verksamhet bygger på respekt för både miljön och människan, eftersom våra produkter är avsedda för friluftsliv och sport. Genom vårt Think Ahead-program för hållbar utveckling tar vi ansvar för vårt sociala, miljömässiga och ekonomiska fotavtryck. Vi designar tidlösa och hållbara produkter och vill förlänga deras användningstid genom att erbjuda ett funktionellt alternativ för att återanvända välskötta Halti-produkter.

Tack för att du återvinner!

Instruktioner för sändning

Sändning från Sverige:

Med UPS: Du kommer att få instruktioner och din personliga förbetalda kod för en UPS-retur per e-post. Lämna ditt paket på närmaste UPS-serviceställe. (Lista över dina närmaste UPSservicepunkter
anges i e-postmeddelandet du får från UPS.)

Med Bring: Vi skickar en Bring förbetald följesedel till dig per e-post. Lämna ditt paket på ett Bring serviceställe. Meddela Ninyes om du inte kan skriva ut etiketten så skickar de en med vanlig post till dig.

Sändning från Finland:

Matkahuoltos och Postis koder fungerar endast i Finland.
Matkahuoltos returkod: 9545051
Postis kundreturkod: 671577
Leveransadress: Ninyes Oy, Båtbyggarevägen 18 B, 00210 Helsingfors

Du kan också lämna in kläderna gratis:
Ninyes Oy, Båtbyggarevägen 18 B, Helsingfors
Köpcentret Redi / Second Hand Market 3:e våningen, Hermanns strandväg 5.

Sändning från andra länder:
Läs mer detaljerade instruktioner och priser på Ninyes webbplats.