Halti 2nd Round

 
Halti 2nd Round
Det är viktigt för oss att ta hand om den cirkulära ekonomin och våra produkters hela livscykel. Vi designar tidlösa och hållbara produkter för att göra dem mångsidigt brukbara så länge som möjligt.
Med Halti 2nd Round-konceptet för cirkulär ekonomi stöder vi våra kunder i återvinning och reparation. Via denna tjänst kan du både köpa, sälja, reparera och donera begagnade Halti-produkter.

Second Hand

Halti Second Hand gör det enkelt att återvinna begagnade Halti produkter. Du kan skicka in dina Halti-produkter, som ännu är i gott skick, för försäljning eller göra nya fynd bland alla second hand-skatter! Second Hand-tjänsten möjliggörs av Ninyes, Europas första och enda marknadsplats för begagnade, ansvarsfullt tillverkade kläder.
Läs mer om Halti Second Hand.

Donera 

Vi tar emot använda Halti kläder i alla våra butiker Finland. Vi donerar kläder i gott skick till välgörenhet i Finland via Hope ry och Kotimaanapu (Nödhjälpsinsamling). För de kläder som lämnas in får man 10 % rabatt på normalpriset för en produkt i Haltis butiker vid nästa köp. Vi tar endast emot hela och rena kläder till återvinningslådan. Kläder som inte är lämpliga för välgörenhet kommer att återvinnas på annat lämpligt vis.