Hello Sweden!

Hello Sweden!

Halti är ett friluftsmärke från Finland med över 40 års erfarenhet av nordiska förhållanden. Våra kollektioner består av friluftskläder, sportkläder och tekniska vardagskläder, skor och utvalda accessoarer som till exempel ryggsäckar. Våra produkter är designade för utomhusbruk, för att du ska kunna njuta av friluftsliv, vandring, sport och alla andra typer aktiviteter året runt och i alla väder. Från varma somrar till kalla vintrar, du kan lita på oss. Vi finns för att föra samman människor med naturen.

2022 öppnade vi en egen nätbutik i Sverige, som är utvecklad för att ge den bästa möjliga kundupplevelsen online för våra svenska kunder. Utöver vår webbutik har vi dessutom återförsäljare i Sverige. Våra återförsäljare finns runt om i landet, från norra Sverige till urbana Stockholm och hela vägen till södra delarna av Sverige.

Sverige är vår närmaste granne och en viktig marknad för oss. Det svenska folket är en aktiv och sportig nation, som uppskattar hög kvalitet. Halti erbjuder en mångsidig kollektion året runt för alla slags utomhusaktiviteter. Vi välkomnar alla i Sverige till Halti World!” säger Aki Kuusilehto, vd för Halti.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbetematerial, bli inspirerad av Halti World-bloggen och utforska naturligtvis kollektionerna av högkvalitativa friluftskläder för damherr och barn, samt skor för alla äventyr. Livet pågår där ute, vi ses där!

 

Har du sett oss? Under våren har Halti synats i Stockholms stadsmiljö: