Om oss

Halti Storleksguide

WE EXIST TO CONNECT PEOPLE WITH NATURE

Halti är ett finländskt friluftslivsmärke med över 40 års erfarenhet och vårt mål är att förenkla friluftslivet, så att alla kan hitta ett sätt att njuta av utomhusaktiviteter oberoende av väder, landskap eller årstid. Halti finns till för att hjälpa människor att hitta sina egna toppögonblick – att uppleva balansen, lugnet och harmonin som kommer med att uppleva naturen. Vi finns till för att hjälpa alla att hitta sitt eget sätt att njuta av utomhusaktiviteter.

HALTI ÄR ETT PREMIUM NORDISKT FRILUFTSLIVSFÖRETAG

Nordiska förhållanden, det nordiska tankesättet och den nordiska estetiken driver allt vi gör. Halti formas av den nordiska naturen.

NATUREN LÄR HALTI HUR MAN TRIVS I ÄVEN DE HÅRDASTE FÖRHÅLLANDENA ...

... att uppskatta funktion, att hitta skönhet i den naturliga världen omkring oss. Ständigt föränderliga nordiska förhållanden ger oss den erfarenhet och den djupa kunskap vi behöver för att skapa produkter för alla årstider och landskap, från lågland till skog till berg.

 

DEN NORDISKA ESTETIKEN PÅVERKAS AV...

... Haltis kulturella värderingar av enkelhet och balans. Dessa värden är en väsentlig del av vår önskan att skapa harmoni i funktion, utseende och känsla som leder till enkel skönhet, användarvänlighet och hållbarhet som kulminerar i tidlös design. Vi hämtar inspiration från naturen, från den enkla användningen av råvaror till de färger och mönster som vi upplever i vår naturliga omgivning.

HALTI VARUMÄRKE VÄDJAR TILL DEM ...

... som uppskattar naturligt lugn, perfekt funktionalitet och vacker nordisk design. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, elitidrottare eller en passionerad amatör, som bara längtar ut till naturen. Vi har utrustat och sponsrat många av världens främsta idrottare i alla våra produktkategorier. Under de senaste 40 åren har vår utrustning använts i några av de vackraste och oförsonliga platser på jorden.