Kallio by Halti Bergga VinterjackaKallio by Halti Bergga Vinterjacka

Kallio® by Halti® - FOR THE COMPLEX CITY LIFE

På Halti har vi decennier av erfarenhet av hänsynslöst arktiskt väder. Våra rötter ligger i nordens klimat och dess starka ytterligheter. Stadsmiljöns lagar kan emellertid vara lika krävande som vildmarkens. Därför har vi skapat Kallio® – en nordisk urban linje med förstklassig funktionalitet och minimalistisk elegans.

Kallio® tar Haltis banbrytande designlösningar in i ett urbant landskap med passion, elegans och enkelhet. Vi vill att du ska kunna gå ut i världen och känna dig oslagbar – särskilt när risk för regn och horisontell vind föreligger.

In case of horizontal wind and rain. Visa alla

Halti Klaidu Naisten Fleecetakki - Kallio - Vihreä
Klaidu Dam Fleece Jacka
Klaidu Dam Fleece Jacka
1,399.00 kr
Penger Puffer Väst Dam
Penger Puffer Väst Dam
1,999.00 kr
Linjat Dam Parka Jacka
Linjat Dam Parka Jacka
2,599.00 kr

På finska står kallio för klippa. Kallio är också Finlands mest urbana stadsdel i Helsingfors. I Kallios hjärta finns en nyfiken blandning av urban livsstil, banbrytande design och klimatmedvetna människor. Kallios anda är progressiv och levande. Det gäller också vårt sortiment.

Framför allt är Kallios anda framåtriktad. Kallio® ger nytt liv åt återvunnet material genom noggrann design, könsneutrala mönster och en tidlös färgpalett. Vår design har sina rötter i teknikalitet. Varje del är hållbart tillverkad av återvunnet material, lätt att reparera och återvinna. För att du inte ska smälta in omgivningen under sena kvällar i staden är alla jackor utsmyckade med svarta reflexdetaljer.

Halti Klaidu Naisten Fleecetakki - Kallio - Vihreä
Klaidu Dam Fleece Jacka
Klaidu Dam Fleece Jacka
1,399.00 kr
Halti Klaidu Miesten Fleecetakki - Kallio - Malli
Klaidu Herr Fleece Jacka
Klaidu Herr Fleece Jacka
1,399.00 kr
Halti Kinapori Unisex Puffer Anorakki - Malli 3 - Sininen
Kinapori Unisex Anorak
Kinapori Unisex Anorak
1,899.00 kr
Kallio by Halti  Designer Hanna Koivula
DESIGNER OF KALLIO CONCEPT
HANNA KOIVULA

"Kallio har alltid varit en av de mest inflytelserika platserna i mitt vardagsliv. Jag älskar dess progressiva anda, täta energi och gemenskapskänsla. Detta är området i vilket jag vuxit in i de viktigaste rollerna i mitt liv: mamma, designer och stadsmedborgare. För mig är invånarna i Kallio och deras djärva stilkänsla en oändlig inspirationskälla.

Att skapa något tidlöst, hållbart och tekniskt oklanderligt är inte lätt, men oändligt givande. Med Kallio® ville jag verkligen utmana mig själv både tekniskt och kreativt.  Många timmar gick åt till att pussla med tekniska lösningar, tyger, reparationsmöjligheter och en hållbar stil. Det slutade med raka silhuetter, ibland överdimensionerade och till och med könsneutrala. Jag drogs mot urbana färger och dämpade klassiker med säsongsvariationer.

Framtiden kan kännas osäker, men en sak är säker: Dagens klädnyheter kommer att påverka oss alla och våra barn i ett senare skede. Jag är glad att kunna slå fast att Kallio blivit Haltis mest hållbara kollektion hittills. Vi kommer definitivt inte att nöja oss och stanna här. Det finns mycket kvar att göra i den här branschen – och det finns många stadsbor runt om i världen vi vill hålla varma med en nordisk twist.

När det gäller praktiska funktioner och innovation är Halti en nydanande kraft på marknaden. Jag har haft nöjet att få skapa med hjälp av de bästa premiummaterialen och de mest innovativa ingredienserna och på så vis utfört mitt mest ambitiösa arbete hittills.

Jag ser fram emot att se kläderna på gatorna, blandade, matchade och kombinerade på alla tänkbara sätt. Mest av allt hoppas jag att du känner dig varm när du bär dem, i trygg förvissning om att de har tillverkats av återvunna material, redo att ta plats i din garderob under lång tid.”

Kallio by Halti Penger dam jacka
Kallio by Halti
Kallio by Halti
Kallio by Halti

Kallio® By Halti®

FOR THE COMPLEX CITY LIFE