Uppdaterade, mera ansvarsfulla Pallas Evo

Pallas Evo  Grön Jacka

Våra älskade Pallas-produkter har fått en fräsch modern ny look samt fler ansvarsfulla detaljer. Vår välkända och populära Pallas-serie, känd för sina särskilt andningsbara, flexibla och färgglada produkter, har fått ett nytt tillskott: Pallas Evo-produktfamiljen. Pallas Evo-produkterna fortsätter Pallas-seriens goda ansvarshistoria, denna gång ännu mer ansvarsfullt.

Jackans material är Bluesign®-certifierat och delvis (51%) återvunnet material. Jackans vattenavvisande behandling (DWR) och dragkedjor är fria från fluorkol (PFC-fria). Produkten är tillverkad av material från en Bluesign® System Partner-fabrik och sömnaden har utförts i en Amfori BSCI-auditerad fabrik. Bluesign®-certifieringssystemet och standarden syftar till att minska textilernas miljöpåverkan under hela tillverkningsprocessen medan Amfori BSCI är ett företagsansvarssystem som tar hand om arbetstagarnas förhållanden. Läs mer om Haltis företagsansvar på våra hållbarhetssidor.

Pallas Evo-produkterna representerar också en modern och fräsch outdoorstil. Fräscha färgkombinationer och förnyad design tar Pallas in i nutiden. Passformen för Pallas Evo-byxorna har fått särskild uppmärksamhet. Passformen har förbättrats särskilt för midjan: insidan av byxornas midja har en resår som drar åt och gör midjan snygg och välpassande. Byxbenen är rakare och något lösare, vilket gör att byxorna passar olika kroppsformer.

Precis som med andra produkter i Pallas-serien är också Pallas Evo-produkterna särskilt mångsidiga och lämpar sig för en mängd olika vardags- och fritidsaktiviteter. Med sina tekniska egenskaper som andningsförmåga och flexibilitet är de ett utmärkt val för outdoor och friluftsliv. Tack vare sin bekvämlighet och fräscha utseende passar de också för mer vardagliga situationer och varför inte också för stadsmiljöer.

I Pallas Evo-produktfamiljen hittar du jacka, byxor och väst för dam och herr. Byxorna finns i tre olika längder: short, normal och long. Jacka och byxor finns även i Plus Size för damer. Läs mer om de olika produkterna i Pallas-serien och välj den som passar dig bäst!

SHOPPA PALLAS-KOLLEKTIONENS PRODUKTER