Halti Pallas Plus SizeHalti Pallas Plus Size

HALTI PLUS SIZE

En kollektion som beaktar kvinnornas olika former

Haltis mål är att föra människor närmare naturen och erbjuda glädje av friluftsliv till olika användare. Med stor framgång har vi utökat Haltis damkollektion med en Plus Size linje, som tar hänsyn till den mera kurviga friluftsnjutaren. Utgångspunkten för designen är att erbjuda funktionella kläderna, som sitter bra på kroppen, känns bekväma och tillåter rörelse och användarens fulla fokus på den omgivande naturen.

Breathe the Outdoors.

Vad innebär Plus Size?

Haltis Plus Size är en damstorlek som tar hänsyn till kvinnors olika kroppsformer.

Jämfört med den normala storleken ger plusstorleken mer utrymme vid bröst, midja och höfter utan att öka längden. På så sätt uppnås en bra passform utan att plagget i övrigt blir för stort. Längden på jackans fåll, ärmar och byxben förblir mer passande.

Det är viktigt att notera att Haltis plusstorlek framför allt är en specialstorlek, och avser inte bara produktens större storlek. Med detta menar vi att användare av alla storlekar kan behöva ytterligare utrymme, till exempel i bröstområdet.

Du kan hitta produkterna i Halti Plus Size kollektion från storlek 38+ till storlek 50+.

Pallas II Plus X-Stretch Jacka
Pallas II Plus X-Stretch Jacka
Naturen som inspirationskälla

Haltis design styrs till stor del av inspiration från naturen. Stilen är skandinavisk och tidlös – utan att kompromissa med funktionaliteten.

Förutom neutrala och naturliga färger innehåller urvalet även sportiga frächa färger. Ljusa färger är både snygga och säkra val.

Vi beaktar naturligt vis även rådande trender och lyssnar på våra kunders feedback från våra kunder i vår produktutveckling och design. Till exempel är dagens efterfrågan en smalare passform att föredra i friluftsbyxor.

Elastiska material är idealiska för en bra passform.

Produktdesign med passion och ett stort hjärta

Vårt kunnande för att designa och tillverka friluftskläder i stora storlekar går tillbaka till vårt varumärke Raiski. Raiski, Haltis andra varumärke, var särskilt känt i sin senaste form för sina Plus Size frilufts- och fritidskläder.

Raiskis gedigna kunnande fortsätter idag under varumärket Halti, och vi fortsätter att designa utomhuskläder i Plus Size med passion och ett stort hjärta.

Raiskis alla tiders favorit Edlev Plus stretchbyxor och Pine Plus DrymaxX skalbyxor finns nu i Haltis kollektion!

Pallas II Plus X-Stretch Jacka

Hitta rätt storlek i Plus size

Att välja rätt storlek, särskilt när du handlar i en nätbutik är utmanande, men här är några tips som vi hoppas hjälper.

Vid val av storlek rekommenderar vi i första hand att använda tjänsten ”SizeMe” som finns för alla produkter i vår nätbutik, tjänsten rekommenderar en storlek utifrån dina egna mått. ”Size Me” beaktar plaggets passform och rörelsevidd. Vid hittar du även de exakta måtten på varje plus size-plagg för varje produkt. Dessa mått kan du sedan jämföra med ett motsvarande plagg du redan använder.

Som en grov regel kan vi säga att en produkt i plusstorlek är 1,5 storlekar större än motsvarande normalstor produkt. Om du till exempel är en användare som vanligtvis är en storlek 40, men bröstomkretsen ofta är för liten i en normalstor produkt, kan du överväga en produkt i plusstorlek i storlek 38+ eller 40+.

Hur du vill kunna använda plagget har också stor betydelse för valet av storlek på friluftskläder. Till exempel kan en skaljacka kan bäras året runt med en lätt dunjacka under. I det här fallet behöver du mer utrymme under jackan. Å andra sidan, om du inte ska ha en skaljacka med mellanlager kan en mindre storlek fungera bra. Välj dock inte en storlek som är för liten, så att rörelsen begränsas. Luft binder även värme, vilket gör att man lättare fryser spändare kläder.

Pallas II Plus X-stretch -jacka

"En snygg och lätt jacka. Plus Size passar bra för min kroppstyp, det är bra att Halt också har Plus Size jackor. Det rymms bra med en varmare tröja under då det behövs. Och den positiva överraskningen var, precis som i Pallas Warm Plus modellen , att även om det är en Plus Size storlek, är ärmarna inte överdrivet långa. Vanligen måste jag alltid kavla upp ärmarna. Jag beställde även byxorna samtidigt, och de är en standardstorlek. Det visade sig vara en snygg och stilren kombination. Fina fickor i jackan och även i byxorna."

- Kund

Plus Size kollektionen | Ett sortiment av våra favoriter

I Haltis Plus Size kollektion hittar du slitstarka och funktionella friluftskläder för alla årstidern - lätta och andningsbara plagg för vårens och sommarens äventyr, vind- och vattentäta produkter för höstens stormar, samt varma jackor och skid- och längdskidkläder för alla vinterutflykter.

Vår storfavorit Pallas bjuder även på ett brett sortiment av Plus Size kläder. Pallas produkter är kända för sitt superbekväma X-stretch-material, som är extremt flexibelt, lätt och andas. Tack vare sina flexibla egenskaper passar produkterna i Pallas-serien också bra på olika kroppar. I vårt utbud kan du även hitta damshorts och capribyxor i plusstorlek.

Kolla in jackor och byxor i stora storlekar för kvinnor och beställ dina egna favoriter! Kombinera med ordentliga friluftskor och accessoarer och din outfit är komplett.

Jackor i Plus Size Visa alla

Halti Biegga Plus Naisten Kuoritakki - Punainen - Sadetakki edestä
Halti Biegga Plus Naisten Kuoritakki - Punainen - Sadetakki
Biegga Plus Dam DrymaxX Skaljacka
2,399.00 kr
Pallas Plus Dam X-stretch Lite Jacka
Pallas Plus Dam X-stretch Lite Jacka
1,399.00 kr
Pallas Plus II Naisten X-stretch Ulkoilutakki - Tummansininen
Pallas Plus II Naisten X-stretch Ulkoilutakki - Vihreä
Pallas II Plus Dam x-stretch Jacka
1,599.00 kr
Halti Evolve Lite women's plus size down jacket in lavender
Halti Evolve Lite women's plus size down jacket in lavender
Huippu Plus Dam Dunjacka
2,399.00 kr

Byxor i Plus Size Visa alla

Halti Pallas Plus II Naisten X-stretch Ulkoiluhousut - Tummansininen
Halti Pallas Plus II Naisten X-stretch Ulkoiluhousut - Tummansininen takaa
Pallas Plus II Dam X-stretch Outdoor Byxor
1,299.00 kr
Halti women's Fort women's plus size shell pants purple
Halti women's Fort women's plus size shell pants purple
Fort Plus Dam DrymaxX Skalbyxor
899.00 kr