Halti klä dig för sommar

KLÄ DIG FÖR SOMMAR

HALTIWORLD BLOG

Sommaren är här! Det innebär att vi får njuta av det varma vädret och den underbara naturen och ta tid för våra favoritaktiviteter. Oavsett om du beger dig ut på cykeltur, spelar golf, vandrar, åker båt eller väljer att ta det lugnt i en solstol, är det viktigt att välja plagg som garanterar komfort, stil och skydd mot solen.

Halti Pallas Shorts

Välj rätt material

På sommaren är det viktigt att välja plagg som känns bekväma att röra sig i även i varmare väder.

Under varma sommardagar vill du undvika tunga och alltför åtsittande kläder, som kan kännas obekväma och begränsa rörelse. Välj i stället så lätta, flexibla och andningsbara material som möjligt, som hjälper till att hålla kroppen sval och låter luften cirkulera. Välj kläder tillverkade i tekniska material eller andningsbara naturmaterial som merinoull. I sommarkläder är även ljusare färger att föredra.

Halti Bluusi Skjorta

Skydda dig mot solen

För Halti är hälsa och välbefinnande av största vikt. Vi strävar efter att främja dessa värderingar genom att uppmuntra människor att utföra sina favoritaktiviteter utomhus varje dag på året, oberoende väder. Särskilt under de soligaste sommardagarna är det viktigt att skydda sig mot solens skadliga UV-strålning. Vi är därför glada över att kunna erbjuda ett brett urval av sommarkläder, vars material har ett UV-skydd upp till UPF 30-50+, som uppnåtts med hjälp av en speciell vävteknik.

Förutom UV-skyddande kläder är det extra viktigt att skydda sig mot solen med solkräm.

Sommarskor

Sandaler är ett skönt val som är både praktiskt och bekvämt för sommarpromenader och lugnare tempo. I sandaler kan dina fötter andas och fötterna hålls svala och fräscha hela dagen. Lätta sneakers och slippers är även sköna alternativ för promenader och andra aktiviteter eller fritid. Vår superpopulära Lester slipper är tillverkad i andningsbart material och är enkel att skuffa foten i och lika enkel att kasta av sig på stranden.

Kallio by Halti

Glöm inte huvudsaken

På sommaren är det extra viktigt att komma ihåg att skydda huvudet, ansiktet och ögonen från solen. En mössa i kombination med lämplig solkräm ger det optimala skyddet.

Välj en Kevo eller Blosis hatt för att maximera solskyddet. Staffas-kepsen är ett snyggt val som passar både för promenader längs skogsstigen och i stan.